Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

executive coaching | loopbaancoaching | opleidingscoaching | coachingstraject | investering

 

Wanneer
Ieder mens heeft in zijn leven wel eens een periode of periodes waarin onduidelijk is hoe men verder wil. Het werk wordt routine, je persoonlijke omstandigheden veranderen, oude passies worden weer actueel. Je merkt daarbij vaak dat je terecht bent gekomen in een structuur die op zich zekerheden kent zoals een mooi huis, financiële zekerheid, gezin en  relatie maar het ook lastig maken om de keuze voor een andere werkkring te maken. “Hoe doe ik het nieuwe en behoud ik het goede” is vaak de spagaat waarin men terecht komt.
Deze verstrengeling van afwegingen en keuzes kan tot een gordiaanse knoop worden  waaruit ontsnapping onmogelijk lijkt. U raakt hopeloos geblokkeerd en zakt weg in frustratie en passiviteit

En dan…
Indien u bovenstaande dilemma's erkent en de koers even kwijt bent dan is het wellicht tijd om contact te zoeken met Greenshores.
Samen met de coach kunt u verkennen waar uw wensen en behoeftes liggen in het leven en inzichtelijk krijgen waar de blokkades liggen voor verwezenlijking daarvan. Op basis hiervan stelt u ondersteund door de coach een plan op met concrete doelen en de stappen die u naar verwezenlijking van deze doelen leiden.